Recent Articles

Posted november 12, 2017No comments | Plåt, bygg och inredning

Ombyggnation

Vi utför inte bara nyproduktion av hus utan arbetar även mycket med renoveringar och ombyggnationer av olika slag, t.ex. tillbyggnationer, renovering av tak och kök.

Ofta har kunden en klar bild på vad och hur de vill förändra sitt hus eller sin lägenhet. I en del fall så vill kunden som de säger fräscha upp och förnya sitt hem, men vet inte hur. Vi hjälper kunden att ta fram en lösning som passar både funktionellt, utseendemässigt och ekonomiskt.

ALL HJÄLP DU BEHÖVER

Vi sköter allt från projektledning och kontakten med myndigheter och kommun inför byggstart.
Under byggtiden har vi kontakten med installatörer och under och efter byggnationen kontakt med besiktningsmän. Allt för att du som kund skall känna dig trygg och säker.

Vill du ha hjälp att skapa en budgetplan för projektet? Vi tar fram en kostnadsfri offert gällande ert projekt. Vi ser till att ni har fått med alla kostnader som kan uppkomma under ett projekt.

Bygga ett nytt hus

Att bygga ett nytt hus är en stor sak för många. Att bygga eget hus kan kännas som något omöjligt. Vi tycker att det bästa med att få bygga ett nytt hus till en av våra kunder är relationen som vi skapar mellan oss.

Vi hjälper dig med så mycket mer än att ta fram vad det kostar att bygga ditt nya hus. Vi hjälper dig att prata med kommun och myndigheter gällande bygglov. Vi hjälper dig även med alla frågor du har gällande materialval.

Möjlighet att förändra under byggprocessen

Många vi träffar som vill bygga ett hus är stressade. De har tittat vad det kan kosta att bygga ett nytt hus och tittat på olika husmodeller och priser. De vet vilket hus de vill bygga, men inte vad de skall ha för material. Det är lätt att vela om man skall ha klinkers eller trägolv i hall och hur stor skall egentligen klädkammaren skall vara så att den passar till sovrummet?

Vi sätter oss ner med kunden och förklara att de inte behöver stressa. Vi förklarar hur den närmsta tiden i byggprojektet ser ut, och att vi startar med att bygga husets grund och sedan husets stomme och tak och efter det reglas innerväggar upp. När grundarbetet är klart, brukar vi be kunderna komma ut och känna efter om alla olika utrymmen känns bra eller om vi skall flytta någon vägg, så att badrummet inte känns för litet t.ex.

Du som kund är med under varje del i arbetet!

Tags:

Comments are currently closed.